Nieuwe website

Nieuwe website

Opel Power Nederland heeft een lange tijd zonder website gezeten, maar met deze website zijn we eindelijk weer online! Scroll gerust even door alle pagina’s en laat ons weten wat je nog zou willen terug zien op de website, zodat wij kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Clubauto’s

Heb jij een toffe foto van jouw auto en ben je lid van OPN? Stuur dan jouw foto op, samen met een foto van je lidmaatschapspasje en kom ook op de website! Clubauto’s van het jaar wordt aan gewerkt, maar natuurlijk mogen ook die gewoon worden ingestuurd voor de clubauto’s pagina.

Evenementen

Ook de aankomende evenementen staan op de website! Er wordt gewerkt aan een overzicht om ook andere clubs de kans te geven hun evenement uit te lichten op de website, houdt hiervoor de website goed in de gaten!

Lidmaatschap

Op de lidmaatschapspagina komen alle voordelen van een lidmaatschap bij OPN aan de orde. Ook komt hiervoor een contactformulier om je gelijk aan te kunnen melden.

Laat weten wat jij vindt!

Heb jij ideƫen om de website aan te sterken? Of kom je een foutje tegen die wij over het hoofd hebben gezien? Laat het weten aan de webbeheerder via webbeheer@opelpower.nl!

Comments are closed.